Nadrobno nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji alebo masti spolu s bobkovým listom a korením. Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia a mäso necháme zatiahnuť. Následne pridáme červenú papriku a chvíľu s mäsom restujeme..
Recept od:
Zlatá vareška
Príprava
10
minút
Varenie
40
minút
Množstvo
6
porcie
Nadrobno nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji alebo masti spolu s bobkovým listom a korením. Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia a mäso necháme zatiahnuť. Následne pridáme červenú papriku a chvíľu s mäsom restujeme..
Zalejeme vývarom a mäso dusíme domäkka (ak použijete vodu pridajte soľ). Na záver v miske zmiešame smotanu s múkou a s jednou naberačkou horúceho paprikášu a celú zmes nalejeme naspäť do paprikášu a na miernom ohni 1 - 2 minúty povaríme..
Odstavíme z ohňa a dochutíme soľou, kryštálovým cukrom a octom. Podávame s cestovinami alebo haluškami..
Dobrú chuť :-)