Mäso s kosťami vložíme do studenej vody, pridáme soľ, korenie, bobkový list a varíme do mäkka..
Recept od:
Zlatá vareška
Príprava
30
minút
Varenie
120
minút
Množstvo
10
porcie
Mäso s kosťami vložíme do studenej vody, pridáme soľ, korenie, bobkový list a varíme do mäkka..
Cibuľku nakrájame na drobno a speníme v hrnci, pridáme nakrájanú mrkvu, petržlen a repu.. Osmahneme..
Zalejeme 2 dcl vývarom z mäsa a kostí, posolíme, okoreníme a pridáme pretlak. Dusíme do mäkka..
Do 2,5 L vývaru z kostí a mäsa natrháme vychladené mäso, pridáme kapustu nakrájanú na rezance a podusenú zeleninovú zmes..
Varíme ešte 15-20 min. Nakoniec pridáme cukor a ocot. Dochutíme. Môžeme podávať s kyslou smotanou.
Dobrú chuť :-)