Tekvicová nátierka

Zlatá vareška

Recept od:

Zlatá vareška

Príprava

10

minút

Varenie

25

minút

Množstvo

0

porcie

ohodnoďte recept

hodnotenie receptu

Ingrediencie

  • Tekvica 1 ks
  • Cesnak 1 strúčik
  • Olivový olej 5 ml
  • Kyslá smotana 3 PL
  • Soľ
  • Čierne korenie

Postup prípravy

1

Tekvicu rozpolíme, vydlabeme jadro a ošúpeme (tekvicu hokkaido nemusíme šúpať)..

2

Nakrájame ju na menšie kúsky, uložíme na plech a pokvapkáme olejom..

3

Pečieme 20 minút pri 200°C..

4

Upečenú tekvicu vložíme do mixéra, pridáme soľ, korenie, smotanu, cesnak a mixujeme do hladka..

Mohlo by Vás zaujímať